Pressemelding

IT Partner Helgeland AS har inngått avtale om å overta radionettet fra Signal Bredbånd AS. Kundeportefølje, drift og vedlikehold overføres til det nyopprettede selskapet Fri Sikt AS, som skal tilby bredbåndstjenester til privatpersoner og bedrifter.

«Vi investerer i Helgeland og dette styrker vår posisjon som ledende i vår region på utbygging av bredbånd basert på trådløs teknologi, sier Harald Carlsen, daglig leder i det nye selskapet. Nettet som omfattes av avtalen er det tidligere radionettet til Mosjøen-baserte Noraxess. «Vi gleder oss veldig til å drifte og videreutvikle dette nettverket. Signal Bredbånd AS har gjort omfattende oppgraderinger av nettverket inneværende år. Snart kan dagens kunder oppgradere og oppnå høyere hastighet på sin internettlinje», sier Harald Carlsen.

Signal Bredbånd AS er meget tilfreds med å finne en lokal partner for videre drift og vedlikehold. «Vi skal fortsette å bygge god infrastruktur på Helgeland, nå også sammen med Fri Sikt AS» sier Ole-Johnny Johansen, adm. dir. i Signal Bredbånd AS.

Kontaktpersoner, Harald Carlsen, Fri Sikt AS – tlf. 9084 7474 Ole-Johnny Johansen, Signal Bredbånd AS – tlf. 9056 9006

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *